קערה אחת, 5 דקות הכנה – ויש לכם עוגת בננות בריאה ומרשימה עם חמאת בוטנים רכה וקינמון ממכר. נהדרת ליד הקפה, לנשנוש טעים מתוק לצהרי היום, ולפינוק מתוק לעת ערב...
ציון 4.18 על ידי 23 דירוגים
באדיבות: עידית מרום
המצרכים
2בננות בשלות מעוכות במזלג
1ביצה(לטבעוני - להוסיף עוד 2 כפות חמאת בוטנים/טחינה גולמית.)
¼כוס מייפל טהור
¼כוסשמן זית מעודן/שמן קוקוס מומס
¼כוסחמאת בוטנים טבעית
1כוס קמח כוסמין מלא
1כפית אבקת סודה לשתייה
1כפיתקינמון
אופציונאלי: חופן פצפוצי שוקולד מריר
אופן ההכנה
בקערה טורפים היטב את כל הרכיבים הרטובים עד לקבלת בלילה אחידה, מוסיפים את הרכיבים היבשים ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית אינגליש משומנת או מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות לאפייה של 25-30 דקות, עד שהעוגה זהובה. מקררים ופורסים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.