Go Back
עוף בתנור עם תפוחי אדמה ברוטב קארי

עוף בתנור עם תפוחי אדמה בקארי

קבלו מתכון לעוף בתנור עם תפוחי אדמה בטעמים והריחות של מרינדה קסומה!
ציון 4.24 על ידי 39 דירוגים
באדיבות: ישראלה אזולאי

המצרכים

  • 6 ירכיים
  • 5 תפוחי אדמה (קלופים חתוכים לפרוסות)
  • 1 בצל (חתוך לפרוסות)
  • 3 שיני שום (פרוסות)
  • ½ כוס שמן זית
  • ¾ כוס מים
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • 2 כפיות קארי
  • 2 כפיות בזיליקום (מיובש)
  • ¼ כפית פפריקה חריפה

אופן ההכנה

  • מפזרים את הבצל ושיני שום בתבנית די עמוקה ורחבה.
  • מכינים את המרינדה - מערבבים את התבלינים עם שמן זית, העוף, ותפוחי האדמה.
  • אחרי זאת מפזרים בתבנית, ואז מצד התבנית שופכים את המים.
  • מחממים תנור ל-190 מעלות, מכניסים לאפיה של שעה בערך, עד שתפוחי האדמה רכים.
  • באמצע האפייה, הופכים ומשקים את העוף.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.