אין כמו עוגת ביסקוויטים דיאטטית קלה ועשירה כדי להנעים רגעים יפים יחד, להמתיק יום עמוס בפינוק מענג, מופחתת סוכר ושומן, אבל מלאה בטעם נפלא של שכבות פריכות במרקם קרמי עשיר ומלטף
ציון 4.20 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: עידית מרום
המצרכים
1שרוול פתי בר / ביסקוויטים כוסמין מלא(סה"כ 32 ביסקוויטים - ניתן להשתמש גם בביסקוויטים / עוגיות ללא סוכר.)
תמצית אספרסו מדוללת במים חמים
לקרם הגבינה:
1גביע גדולגבינה לבנה 5%(500 גרם )
1גביעיוגורט דנונה פרו בטעם וניל(200 גרם )
1גביעגביע ריקוטה 5% למריחה(250 גר5ם)
2כפות סוכר sweetango
1חבילת פודינג sweetango וניל
לקרם שוקולד:
½כוסנוזל קוקוס (125 מ"ל. כאן השתמשתי בארוי די הירוק)
100גרם שוקולד מריר 60-70%
אופן ההכנה
בקערת זכוכית ממיסים במיקרוגל שוקולד וקרם קוקוס ומערבבים לקבלת קרם חלק. בקערה שנייה מערבבים את כל המצרכים של תערובת הגבינה לקרם גבינה חלק.
מרכיבים את העוגה: בתבנית מלבנית מסדרים 8 ביסקוויטים טבולים בתמצית אספרסו, מורחים מעל הביסקוויטים מחצית מקרם השוקולד, מסדרים שוב 8 ביסקוויטים טבולים באספרסו ומעל קרם גבינה, חוזרים על הפעולות בשנית ומסיימים בקרם גבינה. סך הכל 4 שכבות ביסקוויטים.
אפשר לקשט עם תלתלי שוקולד את השכבה העליונה.
הערות וטיפים
חשוב להצלחת העוגה! להקפיא ל-6 שעות ולהעביר ללילה במקרר, כך הביסקוויטים הופכים לנימוחים והקרם מתייצב
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.