Go Back
קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו

קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו

קציצות ירק וברוקולי אפויות עם טופו עשירות בוויטמינים, מינרלים וחלבונים, דלות פחמימה, ושופעות טעם מופלא של ברוקולי ירוק קסום, טופו רך ועסיסי ותיבול בניחוח שום מגרה
ציון 4 על ידי דירוג אחד
באדיבות: עידית מרום

המצרכים

  • 400 גרם פרחי ברוקולי
  • קוביית טופו גדולה
  • 1 ביצה
  • ירק קצוץ לבחירתכם
  • ½ כוס קמח קינואה (או קמח חומוס/ כוסמין מלא)
  • 2 כפות שמן זית
  • אבקת שום
  • פפריקה מעושנת
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • מרתיחים את פרחי הברוקולי, מסננים היטב וקוצצים דק. מגררים קוביית טופו גדולה לקערה, מוסיפים ביצה, כוס ירק קצוץ לבחירתכם, את הברוקולי הקצוץ, קמח ושמן זית, ומתבלים באבקת שום, פפריקה מעושנת, מלח ופלפל.
  • מקצצים קציצות, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם על 180 מעלות לאפייה של 20 דקות. הופכים לצד השני ואופים עוד 5 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.