אין כמו המטבח העיראקי המשובח, ואין כמו אורז אדום עיראקי בליווי שוקי עוף עסיסיות ותיבול מושלם שיפנקו אתכם במנה ביתית וטעימה, בכלום עבודה, אבל בטעם וניחוח שיחזירו אתכם לבית סבתא
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: נועם זיגדון
המצרכים
6-8שוקיים
1בצל גדול קצוץ דק
1כף רסק
4עגבניות בנוניות מגורדות
3כוסות אורז
1כף בהרט
½כפיתהל
1כף שטוחה מלח
¼כפית פפריקה חריפה
1כףפפריקה מתוקה
מעט פלפל שחור
6כוסותמים
¼כוסשמן
אופן ההכנה
להשחים את הבצל עם השמן, להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים. להוסיף את העגבניות והרסק, להשחים עם חצי כוס מים, לתבל, להוסיף 6 כוסות מים, להביא לרתיחה ולבשל כחצי שעה (להוסיף מים במידת הצורך).
לברור ולשטוף את האורז, לשפוך לתוך הסיר, לערבב, להביא שוב לרתיחה, להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה, לבשל כ-20 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.