Go Back
קציצות בשר ברוטב עם במיה

קציצות בשר ברוטב עם במיה

מנה צבעונית ומרשימה המשלבת את הקציצות שכולנו אוהבים ברוטב עגבניות משגע!
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: יפה דודיאן

המצרכים

לקציצות:

  • ½ קילו בשר טחון
  • ½ חבילה כוסברה
  • 1 בצל (מגורד)
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי לחם
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • ½ כפית תבלין

לרוטב:

  • 1 בצל (קטן)
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית תבלין לקציצות
  • 1 רסק קטן (400 גרם)
  • ½ קופסה עגבניות שלמות מקולפות במיץ עגבניות
  • 2 כוסות מים (רותחים)
  • ½ חבילה במיה
  • 1 כפית מרק עוף
  • פפריקה מתוקה (לפי הטעם)

אופן ההכנה

קציצות:

  • נכין את הקציצות על ידי ערבוב טוב של כל החומרים.
  • נאחסן בינתיים במקרר.

רוטב:

  • נטגן את הבצל ונוסיף את שאר החומרים לרוטב חוץ מהמרק עוף.
  • נערבב היטב ונביא לרתיחה.
  • ננמיך ונוסיף את המרק עוף.
  • נטגן את הקציצות טיגון קל ומוסיפים לרוטב.
  • נבשל חצי שעה עד 40 דקות.
  • נוסיף כוסברה קצוצה לקישוט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.