Go Back
תבשיל פתיתים עם פטריות טעים

תבשיל פתיתים עם פטריות

תבשיל פתיתים עם פטריות וירקות מוקפצים הוא מנה נהדרת ומנחמת שגם ילדים יטרפו, או תוספת נהדרת שתקפיץ כל ארוחה בטעם מופלא ועמוק ובהכנה קלילה וקצרצרה!
ציון 4.34 על ידי 18 דירוגים
באדיבות: דורית אלישע

המצרכים

  • 3 כוסות פתיתים אפויים
  • 3 כפות שמן
  • ½3 כוסות מים רתוחים
  • 2 בצלים גדולים (חתוכים לרצועות)
  • 1 כפית אבקת מרק בצל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 סלסלת פטריות טריות (חתוכות לפרוסות)
  • 1 גמבה ( חתוכה לקוביות)
  • 1 שן שום

אופן ההכנה

  • לטגן בצל קצוץ גס עם 2 כפות שמן עד לשקיפות. ולהוסיף את הפתיתים, לערבב ולתבל במלח, פלפל ואבקת מרק בצל. להוסיף מים רתוחים, להנמיך להבה ולבשל 10-12 דקות
  • בווק חם להוסיף כף שמן ולהקפיץ רצועות בצל, להוסיף גמבה, פטריות ושן שום כתוש. לתבל במלח ופלפל, להקפיץ עד לריכוך הפטריות ולהוסיף לפתיתים המבושלים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.