Go Back
עוגיות מלוחות ללא גלוטן

עוגיות מלוחות ללא גלוטן

בכל צורה שתבחרו - עוגיות מלוחות ללא גלוטן - מצטיינות בהכנה קלילה, חומרים מצוינים המתאימים גם לציליאקים, ומושלמים לניגוב עם גבינות וממרחים שונים, ולנשנוש מפנק בפני עצמו
ציון 4.17 על ידי 37 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

המצרכים

  • ⅓1 כוס קמח נטול גלוטן "קונדיטור"
  • ¾ כוס קמח אורז
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • כוס שמן
  • 1 ביצה
  • ½ חפיסת חמאה או מרגרינה (50 גרם סה"כ)
  • לציפוי: חלמון ושומשום

אופן ההכנה

  • להניח נייר אפייה מעל הבצק ועוד נייר אפייה מעל ולרדד כל צורה שתעלה בדמיונכם, חשוב להכין אותן מעט עבות כי אחרת הן מתפרקות
  • למרוח חלמון ושומשום ולהכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.