בכל צורה שתבחרו - עוגיות מלוחות ללא גלוטן - מצטיינות בהכנה קלילה, חומרים מצוינים המתאימים גם לציליאקים, ומושלמים לניגוב עם גבינות וממרחים שונים, ולנשנוש מפנק בפני עצמו
ציון 4.17 על ידי 37 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח
המצרכים
⅓1כוס קמח נטול גלוטן "קונדיטור"
¾כוסקמח אורז
1כפית אבקת אפייה
1כפית מלח
⅓ כוס שמן
1ביצה
½חפיסת חמאה או מרגרינה(50 גרם סה"כ)
לציפוי: חלמון ושומשום
אופן ההכנה
להניח נייר אפייה מעל הבצק ועוד נייר אפייה מעל ולרדד כל צורה שתעלה בדמיונכם, חשוב להכין אותן מעט עבות כי אחרת הן מתפרקות
למרוח חלמון ושומשום ולהכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.