Go Back
פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות

פשטידת גבינות ללא גלוטן עם אטריות. Mari נטול גלוטן

מתארחים, מארחים, בא לכם משהו טעים ומהיר? מתכון פשטידת גבינות ללא גלוטן היא המנה שלכם לשבועות ולכל פעם שרוצים להרשים! הכנה בפשטות וקלילות למנה שכולה שלמות!
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: Mari נטול גלוטן

המצרכים

  • 300 גרם אטריות דקות ללא גלוטן (מבושלות ומסוננות)
  • 600 גרם גבינת שמנת או 9% (או 300 גרם גבינת שמנת ו-300 גרם גבינה לבנה)
  • ½ כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם סה"כ)
  • 1 גביע שמנת חמוצה של פעם (200 גרם)

לציפוי:

  • 10 גרם חמאה (לחתוך לקוביות קטנות)
  • גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

  • לבשל את האטריות ולסנן, לשים בקערה לאחר הסינון ולהוסיף 3 ביצים. לערבב הכל יחד, להוסיף את הגבינות ולהעביר לתבנית משומנת ומרופדת בתחתית בנייר אפיה
  • לאחר שהעברנו את העיסה לתבנית - לפזר קצת גבינה צהובה מגוררת וכמה ריבועים קטנים קטנים של חמאה. לאפות בחום של 180 מעלות טורבו עד הזהבה יפה

הערות וטיפים

  • ניתן לאפות בתבנית חד פעמית עם חור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.