נכניס לקערה את הגבינה והחלמונים ונערבב.
נוסיף תמצית וניל, אינסטנט פודינג, קורנפלור ושמנת מתוקה ונערבב הכל ביחד בעדינות בתנועות קיפול.
במערבל נקציף את החלבונים עם כוס סוכר. (נוסיף את הסוכר בכמה פעמים לא בבת אחת. ואת הסוכר להכניס רק שנוצר קצת בועות ולא מהתחלה).
נכניס את הקצף לקערה עם הגבינות כל פעם שליש מהכמות ונקפל.
כשהכל הופך בלילה אחת לשמן תבנית ונשפוך את הבלילה. אני רק מיישרת עם מרית מלמעלה בעדינות.
נשים מים חמים בתבנית של תנור שחורה ונניח את התבנית עם הבלילה בתוך התבנית עם המים.
נאפה 10 דקות ראשונות 200 מעלות כשלמעלה משחים טיפה ואז עוד שעה בחום 160 מעלות.
אחרי האפייה נשאיר בתנור סגור כחצי שעה בלי לפתוח!
אחר כך נניח שעה על השיש וכמה שעות במקרר.