Go Back
קוקילידה ביתית

קוקילידה ביתית

ציון 4.61 על ידי 33 דירוגים
באדיבות: כוכבית חרוש

המצרכים

לעוגיות

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • ½ כוס שמן
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר לבן
  • ½ כוס סוכר חום
  • 3 כפות קקאו
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ¾ כוס קמח

לקצפת

  • 1 חבילת שמנת מתוקה או צמחית (250 גרם)
  • 1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)
  • ½ כוס חלב /חלב סויה/ מים

אופן ההכנה

עוגיות:

  • נמיס במיקרוגל את השוקולד והשמן.
  • נלוש במיקסר ביצים, סוכר לבן וסוכר חום.
  • לאחר כמה דקות נוסיף את תערובת השוקולד המומס בעדינות!.
  • נוסיף את הקמח, אבקת אפייה והקקאו.
  • נערבב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • את הבלילה נכניס לשקית זילוף וניצור "שבלולים" בגודל הרצוי.
  • נחמם תנור על 175 מעלות ונכניס לתנור ל - 8 עד 9 דקות ואז נוציא מיד.
  • נשאיר את העוגיות להתקררות ורק לאחר מכן ננתק מנייר האפייה.

קצפת:

  • נקציף את הרכיבים לקצפת.
  • נבנה את הקוקילידה בשכבות: עוגיה, קצפת, עוגיה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.