Go Back
קציצות עוף מטוגנות במעטפת קריספית ממכרת. שרון הרוש

קציצות עוף מטוגנות במעטפת קריספית ממכרת

קשה לעמוד בפני קציצות עוף מטוגנות במעטפת קריספית שייחטפו גם ע"י ילדים בררניים, קלילות להכנה, יתמזגו בכל רוטב טעים ומצטיינות ברכות מבפנים ובקריספיות ממכרת מבחוץ. תענוג!
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: שרון הרוש

המצרכים

  • 2 קילו חזה עוף טחון
  • 3 בצלים
  • 2 צרורות כוסברה
  • 1 ביצה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף מלח
  • 1 כפית כורכום
  • ¼ כפית פלפל שחור או לבן

לציפוי:

  • פירורי לחם
  • 1 כף כמון

אופן ההכנה

  • לטחון במג'ימיקס את הבצל והכוסברה, להוסיף לחזה העוף עם כל המרכיבים. לערבב ולכדרר לעיגולים, לטבול בפירורי לחם עם כף כמון,
  • לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ולספוג את השמן המיותר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.