קשה לעמוד בפני קציצות עוף מטוגנות במעטפת קריספית שייחטפו גם ע"י ילדים בררניים, קלילות להכנה, יתמזגו בכל רוטב טעים ומצטיינות ברכות מבפנים ובקריספיות ממכרת מבחוץ. תענוג!
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: שרון הרוש
המצרכים
2קילו חזה עוף טחון
3בצלים
2צרורותכוסברה
1ביצה
1כף פפריקה מתוקה
1כף מלח
1כפית כורכום
¼כפיתפלפל שחור או לבן
לציפוי:
פירורי לחם
1כףכמון
אופן ההכנה
לטחון במג'ימיקס את הבצל והכוסברה, להוסיף לחזה העוף עם כל המרכיבים. לערבב ולכדרר לעיגולים, לטבול בפירורי לחם עם כף כמון,
לטגן בשמן עמוק עד להזהבה ולספוג את השמן המיותר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.