Go Back
עוגת שוקולד פירורים

עוגת שוקולד פירורים

מתכון עוגת שוקולד פירורים שכל פעם שתכינו תקטפו המון מחמאות!
ציון 4.06 על ידי 72 דירוגים
באדיבות: אילנה אפינגר

ציוד

כוס מידה חד פעמית לשתייה קרה
2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

לבצק:

  • 3 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 ביצה
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • 3 כפות סוכר

לשוקולד:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • 2 כפות קקאו
  • 4 ביצים

אופן ההכנה

בצק:

  • לערבב ביד או במקסר.
  • לשטוח 3/4 מהבצק בתבנית.
  • את הרבע בנוסף לשים בצד.

שוקולד:

  • לבשל בסיר את השוקולד סוכר שמן מים וקקאו.
  • אחרי שהכל נמס מערבבת פנימה 4 ביצים שלמות במהירות שלא יהפך ל"חביתה".
  • שופכים מעל הבצק ומעליו מפוררים את הבצק הנותר.
  • להכניס לתנור - 180° בערך חצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.