Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד פירורים
מתכון עוגת שוקולד פירורים שכל פעם שתכינו תקטפו המון מחמאות!
ציון
4.06
על ידי
72
דירוגים
באדיבות:
אילנה אפינגר
ציוד
כוס מידה חד פעמית לשתייה קרה
2 תבניות אינגליש קייק
המצרכים
לבצק:
▢
3
כוסות
קמח
▢
1
שקית
אבקת אפייה
(10 גרם)
▢
1
ביצה
▢
½
כוס
שמן
▢
½
כוס
מים
▢
3
כפות
סוכר
לשוקולד:
▢
2
חפיסות
שוקולד מריר
(200 גרם)
▢
½
כוס
סוכר
▢
½
כוס
שמן
▢
½
כוס
מים
▢
2
כפות
קקאו
▢
4
ביצים
אופן ההכנה
בצק:
לערבב ביד או במקסר.
לשטוח 3/4 מהבצק בתבנית.
את הרבע בנוסף לשים בצד.
שוקולד:
לבשל בסיר את השוקולד סוכר שמן מים וקקאו.
אחרי שהכל נמס מערבבת פנימה 4 ביצים שלמות במהירות שלא יהפך ל"חביתה".
שופכים מעל הבצק ומעליו מפוררים את הבצק הנותר.
להכניס לתנור - 180° בערך חצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.