Go Back
עוגת גבינה קרה עם פירות יער

עוגת גבינה קרה עם פירות יער

עוגת גבינה קרה שנמסה בפה שתגרום לכם להתעלף מהביס הראשון!
ציון 4.38 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: סיון מרדי

ציוד

תבנית 24

המצרכים

לתחתית:

  • 150 גרם עוגיות פתי בר
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם )

שכבת הגבינה:

  • 1 חבילת שוקולד לבן (100 גרם)
  • 25 גרם חמאה
  • ¼ כוס חלב
  • 2 גבינות מסקרפונה (500 גרם ביחד)
  • 1 חבילת גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 1 חבילת פודינג וניל (80 גרם)
  • 2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 כוס סוכר

שכבת הפירות יער:

  • 600 גרם פירות יער קפואים
  • 1 כוס כוס סוכר
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

תחתית

  • נטחן את הפתי בר עם החמאה.
  • נשטח על התבנית שלנו.
  • נשים למקפיא ל-10 דקות.

שכבת הגבינה

  • נמיס את השוקולד עם החמאה והחלב במיקרו.
  • בקערה נפרדת נערבב יחד את המסקרפונה, גבינה לבנה, ופודינג וניל.
  • נקציף את השמנת מתוקה עם כוס סוכר ונעביר הכל לקערה עם הגבינות בתנועת קיפול.
  • אחרי זאת שמים למקפיא לשעה.

שכבת פירות יער

  • במטחנה נטחן את הפירות יער עם הסוכר והמים עד למרקם משחתי.
  • נוציא את העוגה מהמקפיא ונשפוך את הפירות יער על העוגה.
  • נחזיר למקפיא לחצי שעה.
  • לאחר מכן נניח על המרקם תערובת של פירות יער שלמים - ושוב למקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.