Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה קרה עם פירות יער
עוגת גבינה קרה שנמסה בפה שתגרום לכם להתעלף מהביס הראשון!
ציון
4.38
על ידי
8
דירוגים
באדיבות:
סיון מרדי
ציוד
תבנית 24
המצרכים
לתחתית:
▢
150
גרם
עוגיות פתי בר
▢
1
חבילה
חמאה
(100 גרם )
שכבת הגבינה:
▢
1
חבילת
שוקולד לבן
(100 גרם)
▢
25
גרם
חמאה
▢
¼
כוס
חלב
▢
2
גבינות מסקרפונה
(500 גרם ביחד)
▢
1
חבילת
גבינה לבנה 5%
(250 גרם)
▢
1
חבילת
פודינג וניל
(80 גרם)
▢
2
חבילות
שמנת מתוקה
(500 מ"ל)
▢
1
כוס
סוכר
שכבת הפירות יער:
▢
600
גרם
פירות יער קפואים
▢
1
כוס
כוס סוכר
▢
1
כוס
מים
אופן ההכנה
תחתית
נטחן את הפתי בר עם החמאה.
נשטח על התבנית שלנו.
נשים למקפיא ל-10 דקות.
שכבת הגבינה
נמיס את השוקולד עם החמאה והחלב במיקרו.
בקערה נפרדת נערבב יחד את המסקרפונה, גבינה לבנה, ופודינג וניל.
נקציף את השמנת מתוקה עם כוס סוכר ונעביר הכל לקערה עם הגבינות בתנועת קיפול.
אחרי זאת שמים למקפיא לשעה.
שכבת פירות יער
במטחנה נטחן את הפירות יער עם הסוכר והמים עד למרקם משחתי.
נוציא את העוגה מהמקפיא ונשפוך את הפירות יער על העוגה.
נחזיר למקפיא לחצי שעה.
לאחר מכן נניח על המרקם תערובת של פירות יער שלמים - ושוב למקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.