להקציף את השמנת מתוקה, הסוכר, האינסטנט והחלב. להוסיף בערבוב את היוגורט והגבינה. לקחת תבנית עגולה בקוטר 24 ולהתחיל להרטיב את הביסקוויטים ולסדר לאורך כול הקוטר של התבנית.
למרוח מהמילוי ושוב להרטיב ולמלא וכך חוזר חלילה עד לנקודת האמצע. לכסות מעט עם שארית הקרם את כול הלמעלה, ואז להקציף את השמנת מתוקה עם אבקת סוכר ו-2 כפות אינסטנט עד ליצירת קרם עדין.
בעזרת מרית להוסיף את הפיסטוקים הטחונים פנימה ולערבב היטב לקרם משחתי. למרוח מעל קרם הגבינה ולפזר מעל פיסטוק גרוס בקצה העוגה