Go Back
עוגת ביסקוויטים גבינה קלה עם פיסטוק.

עוגת ביסקוויטים גבינה

שלמות, גאונות! אלו רק חלק מהמחמאות שתקבלו על עוגת ביסקוויטים גבינה בטעם פיסטוק מענג. עוגת מופת מושלמת לשבועות, ללא אפייה, מדהימה ביופי ובטעם, ותפאר כל שולחן חג באווירה יוקרתית
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: אורה ארגוב

ציוד

תבנית בקוטר 24

המצרכים

  • 1 חבילת ביסקוויט פתיבר בטעם פיסטוק
  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות גבינה 5%
  • 1 מיכל יוגורט
  • 1 כוס חלב

לקרם

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות אינסטנט וניל
  • ½ כוס חלב
  • 1 כוס פיסטוק טחון (אפשר ממרח פיסטוק במקום)
  • ½ כוס פיסטוק גרוס (לקישוט)
  • 2 כוסות חלב (להרטבת הביסקוויטים)

אופן ההכנה

  • להקציף את השמנת מתוקה, הסוכר, האינסטנט והחלב. להוסיף בערבוב את היוגורט והגבינה. לקחת תבנית עגולה בקוטר 24 ולהתחיל להרטיב את הביסקוויטים ולסדר לאורך כול הקוטר של התבנית.
  • למרוח מהמילוי ושוב להרטיב ולמלא וכך חוזר חלילה עד לנקודת האמצע. לכסות מעט עם שארית הקרם את כול הלמעלה, ואז להקציף את השמנת מתוקה עם אבקת סוכר ו-2 כפות אינסטנט עד ליצירת קרם עדין.
  • בעזרת מרית להוסיף את הפיסטוקים הטחונים פנימה ולערבב היטב לקרם משחתי. למרוח מעל קרם הגבינה ולפזר מעל פיסטוק גרוס בקצה העוגה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.