להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם סוכר וניל וכוס סוכר. בקערה גדולה לשים חלמונים וחצי כוס סוכר, לטרוף היטב במטרפה ידנית. להוסיף לחלמונים קקאו, שוקולית, נס קפה, מים חמים ושמן ולטרוף היטב. להוסיף קמח ואבקת אפיה ולטרוף היטב.
ועכשיו לפטנט: להוסיף 1/3 מקציפת החלבונים לקערת החלמונים ולטרוף עם מטרפה, אח"כ להוסיף את כל יתרת החלבונים ולטרוף היטב. לשמן מעט תבנית פלא ולצקת את הבלילה. לחמם תנור ל-170 מעלות ולאפות כ-70 דקות
לציפוי: להמיס את חומרי הציפוי ולצקת מעל העוגה, לקשט עם אגוזים טחונים או קוקוס