Go Back
עוגת לוטוס

עוגת לוטוס פרווה פשוטה וטעימה

עוגת לוטוס מטורפת, הכי קלה ופשוטה להכנה, פרווה וטעימה.
ציון 4.08 על ידי 13 דירוגים
באדיבות: גילה מוגמי

המצרכים

לבסיס העוגה

  • עוגת שוקולד עם קרם גנאש (ברכי כהן)
  • ¾ כוס קמח
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • ½1 כפות קקאו
  • ½1 כפות אבקת פודינג וניל
  • ½ כף רום
  • ½ כף נס קפה
  • 1 כפית אבקת אפיה

למוס הלוטוס

  • 250 מ"ל קצפת צמחית (250)
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 2 כפות ממרח לוטוס קראנץ' (גדושות. לא לוותר על הקראנץ')

אופן ההכנה

הכנת בסיס העוגה

  • לערבב היטב את כל רכיבי הבסיס ולשטח חלק מהבלילה בתבנית.
  • לאפות ב־160 עד שקיסם יוצא נקי ולהניח בצד להתקרר - כ-25 דקות, תלוי בעוצמת התנור.

הכנת מוס הלוטוס

  • להקציף קצפת צמחית, פודינג וניל וממרח לוטוס קאנץ' עד קבלת מרקם יציב ולא קשה מדי.
  • לשטח את המוס על בסיס העוגה.
  • להמיס 3 כפות גדושות ממרח לוטוס, ליצוק על העוגה ולהעביר למקפיא למשך הלילה
  • לחלץ מהתבנית, לזלף קרם מסביב לעוגה ולקשט בעוגיות לוטוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.