Go Back
עוגת קרמבו

עוגת קרמבו כשרה לפסח

עוגת קרמבו כשרה לפסח - ללא קמח! עם קצפת וקרם שוקולד, בדיוק כמו הקרמבו המקורי!
ציון 4 על ידי דירוג אחד
זמן הכנה: 25 minutes
זמן בישול/אפייה: 35 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
באדיבות: ליאת ביצ׳צ׳י

המצרכים

מצרכים להכנה הבסיס:

  • 6 ביצים (L)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 פודינג (בטעם שוקולד)

מצרכים לקצפת:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 פודינג וניל (אני אוהבת להשתמש בפודינג וניל עם פצפוצי שוקולד)
  • 2 סוכר וניל
  • 2 כוסות חלב

מצרכים לקרם שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 30 גרם חמאה
  • 3 כפות חלב
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • 6 ביצים L להפריד.
  • להקציף את החלבונים עם כוס סוכר שמוסיפים בהדרגה.
  • לאחר שהקצף מוכן ויציב – להוסיף 1 פודינג בטעם שוקולד ולהקציף על מהירות איטית.
  • לאחר מכן להוסיף את החלמונים ושוב לערבב באיטיות.
  • לשפוך את הבלילה לתבנית משומנת ולהכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ל- 35 דקות בערך.
  • הכנת הקצפת וקרם השוקולד:
  • אני מכניסה למיקרוגל ולשפוך מעל העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.