לערבב שמרים וקמח, להוסיף הכל חוץ מהמלח ולערבל כ-4 דקות במיקסר. להוסיף מלח, ואם הבצק יבש להוסיף עוד מעט חלב. לערבל עוד 5 דקות, לשפוך על הבצק 2 כפות שמן, לעגל לכדור ולכסות בשקית.
לשים לילה במקרר או לפחות 4 שעות, להוציא מהמקרר לחלק ל-19 כדורים, להניח ל-15 דקות ולרדד כדור בצק עם מעט קמח לצורת אליפסה, לחרוץ פסים בבצק רק בחציו העליון - לא עד הסוף כדי שיישארו שוליים. על החצי התחתון לשים לרוחב כף וחצי גדושות מקרם הווניל.
להניח את חצי הבצק החתוך על הקרם כך שהפסים יהיו למעלה, לסגור ולהדק היטב את הקצוות, להבריש בביצה טרופה + כף מים, לאפות ב-170 מעלות עד השחמה ולפזר מעט אבקת סוכר.