לערבב קמח, שמרים וסוכר. להוסיף אבקת אפייה וכוס מים, ללוש שתי דקות, להוסיף שמן ועוד רבע כוס מים. ללוש כשתי דקות. אם צריך להוסיף עוד מים להוסיף בהדרגה, עד קבלת בצק מעט דביק.
להוסיף את המלח וללוש כ-7 דקות. לשים כף שמן מעל הבצק, לעגל לכדור חלק. לשים בשקית ולהתפיח שעה. להוריד נפח, לחלק ל-12 חתיכות, לעגל לכדורים חלקים במעט קמח, לחכות 10 דקות, לרדד כדור בקמח לצורת מלבן, לשים מהמילוי בנדיבות כסנטימטר מהקצה התחתון, לסגור משני הצדדים מעט מעל המילוי מימין ומשמאל, לגלגל כמו בלינצ'ס בהידוק.
להניח על נייר אפיה במעט מרווחים, להבריש בביצה טרופה עם כף מים וקורט אבקת נס קפה, לפזר שומשום בנדיבות, להתפיח 25 דקות, לאפות ב-180 מעלות עד הזהבה בתוכנית טורבו