ליצור חומה מקמח ובאמצע לשים את הביצה, המלח והפלפל. לקשקש את הביצה עם מזלג ולאט לאט להכניס את הקמח לביצה. ללוש במשך כ-10 דקות עד שנוצר בצק אחיד וחלק )למי שקשה ללוש ניתן לשים במיקסר). לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולתת לו לנוח כחצי שעה
לקמח את הבצק, לפתוח את הבצק במכונת פסטה שלב אחר שלב עד שנהיה בצק דק דק וארוך, לקמח אותו היטב בכל שלב (למי שאין מכונת פסטה - פשוט לרדד היטב עד לקבלת בצק דק דק)
לחתוך 2 מלבנים ולהבריש בביצה מלבן אחד