מערבבים כל החומרים במיקסר או ידני עד לקבלת בצק גמיש ואחיד.
מכסים ונותנים לבצק שעה מנוחה.
מחלקים את הבצק ל-14 עיגולים.
פותחים כל עלה כמה שיותר דק. אפשר לפתוח עם שמן ועם בערך חצי קופסת מרגרינה רכה (הכמות לכל הקילו).
מקפלים משני הצדדים עד לחצי ומגלגלים את כולו.
בסיר הג'חנון מסדרים 3 פרוסות לחם שהרטבנו מתחת לברז (ליצירת לחות ושלא יידבקו) ומעליהם שמים נייר אפייה.
את הג'חנון מסדרים בצורת שתי וערב.
מפזרים מעל סוכר חום.
מניחים את הסיר במרכז התנור על 100 מעלות ל-8-9 שעות. מי שרוצה לאכול ג'חנון אחרי 4-5 שעות, אפשר לשים על 140 מעלות.