את הברוקולי מפרידים לפרחים ומרתיחים בסיר עם מים וכפית מלח עד לריכוך. (אם משתמשים בברוקולי קפוא אין צורך להרתיח לפני.)
את הבצל קוצצים ומטגנים במחבת עם שום וכפית שמן זית כ-4 דקות, עד לריכוך הבצל.
בקערה גדולה מערבבים ביצים, גבינה, מלח, פלפל, קמח תופח, פירורי לחם ובצל ושום.
משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים את בלילת הפשטידה.
מסדרים את פרחי הברוקולי ולוחצים מעט לתחתית.
אופים את הפשטידה בתנור חם על 190 מעלות כ-35 דקות, עד להשחמה.
מצננים ונהנים.