Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מתכון ארוחת צהריים מהירה וטעימה
אמצע היום והרעב מציק? הנה מתכון ארוחת צהריים מהירה וטעימה - תפוחי אדמה מבושלים ורכים בשילוב גרגירי תירס מתפצפצים בפה. טעים, משביע, קל ומושלם לילדים!
ציון
4.67
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
נועם זיגדון
המצרכים
▢
2
גבעולי בצל ירוק קצוץ
▢
2
תפוחי אדמה
(חתוכים לקוביות קטנות)
▢
1
קופסת
תירס
(240 גרם)
▢
1
כוס
מים
▢
1
כפית
אבקת מרק עוף
▢
¼
כפית
פלפל שחור
▢
¼
כפית
כורכום
▢
½
כפית
מלח
▢
¼
כוס
שמן
אופן ההכנה
לטגן את הבצל במחבת עם שמן חם עד שמתחיל להשחים.
להוסיף את תפוחי האדמה ולטגן כ-5 דקות.
להוסיף את התירס והמים ולתבל.
לבשל על אש נמוכה עם סיר מכוסה כ-15-20 דקות, עד שתפוחי האדמה מתרככים.
לערבב היטב ולהגיש חם.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.