נחתוך לרצועות את הפרגיות (אפשר גם נתחי חזה עוף - רק לשים לב לזמן צלייתם כדי שלא יתייבשו)
נחמם במחבת ווק על להבה בינונית.
נוסיף 3 כפות שמן שומשום (או חמניות או תירס).
נוסיף למחבת את רצועות הפרגית ונטגן למשל 10 דקות.
נוסיף 2 כפות דבש. (לא נמיר לסילאן כי רק דבש מקרמל את הבשר)
נמתין עד שכל מיצי הבשר יצטמצמו ואז נוסיף כף שטוחה של פפריקה חריפה / מתוקה ונטגן עד שהבשר מקבל צבע שזוף ויפה.
נוציא לצלחת ונניח בצד.
כעת נוסיף לאותה מחבת 2 כפות שמן, רבע כפית כורכום, 1 כף דבש.
נכניס יחד ונקפיץ עד הזהבה את הירקות להקפצה (במצרכים).
כשהכל זהוב ונימוח, נתבל במלח ופלפל שחור גרוס.
כעת נוסיף פנימה גם את רצועות הפרגית ונזלף מעל רבע כוס רוטב טריאקי ונקפיץ יחד לאיחוד מושלם.
בסיר נפרד נבשל אטריות נודלס רחבות לפי הוראת יצרן.
נסנן ונוסיף עם כף שמן ושומשום ונערבב.