Go Back
פתיתים

פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות

פתיתים אדומים כל כך טעימים שנגמרים מהר
ציון 4.53 על ידי 17 דירוגים
באדיבות: טל דובנבוים

המצרכים

  • 1 בצל
  • ½1 כוס פתיתים
  • ½1 כוסות מים (על כל כוס פתיתים)
  • שום (כמה שרוצים, באבקה או שיניים כתושות)
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל
  • 1 כף סוכר חום (מומלץ לא לוותר על זה)

אופן ההכנה

  • מטגנים בצל עד שהוא מקורמל קצת.
  • מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם עם הבצל לשתי דקות לפחות.
  • מוסיפים את השום, הרסק והתבלינים ומערבבים במשך דקה.
  • מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
  • מכבים את האש, מכסים את הסיר ומחכים כמה דקות.

הערות וטיפים

פתיתים
צילום: Tal Dubenboim
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.