Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
פתיתים אדומים שמתחסלים בדקות
פתיתים אדומים כל כך טעימים שנגמרים מהר
ציון
4.53
על ידי
17
דירוגים
באדיבות:
טל דובנבוים
המצרכים
▢
1
בצל
▢
½1
כוס
פתיתים
▢
½1
כוסות
מים
(על כל כוס פתיתים)
▢
שום
(כמה שרוצים, באבקה או שיניים כתושות)
▢
1/2
כפית
כורכום
▢
1
כף
פפריקה מתוקה
▢
1
כף
רסק עגבניות
▢
1
כפית
מלח
▢
1/4
כפית
פלפל
▢
1
כף
סוכר חום
(מומלץ לא לוותר על זה)
אופן ההכנה
מטגנים בצל עד שהוא מקורמל קצת.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים אותם עם הבצל לשתי דקות לפחות.
מוסיפים את השום, הרסק והתבלינים ומערבבים במשך דקה.
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
מכבים את האש, מכסים את הסיר ומחכים כמה דקות.
הערות וטיפים
צילום: Tal Dubenboim
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.