מערבבים היטב את המים, השמן והסוכר בעזרת גיטרה או מטרפה ידנית.
מוסיפים את המרגרינה לקערת הנוזלים ומערבבים מספר דקות עד שהמרגרינה מתרככת.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לאיחוד מוחלט של הבצק ונותנים לבצק מנוחה של שעה במקרר.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ובעזרת עורך פתיחה לכל אורכו.
מורחים את ממרח התמרים לכל אורך הדרך, לממרח התמרים אני מוסיפה כפית קינמון למי שאוהב ומעט אגוזים.
מכניסים את הלחמניות בצורה מושלמת לתנור ללא חתך עליהן ואופים 35 דקות ב־180 מעלות.
לאחר האפייה חותכים ומפזרים אבקת סוכר.