Go Back
עוגיות תמרים פרווה

עוגיות תמרים פרווה שלא נשברות

עוגיות תמרים מושלמות וטעימות יותר מעוגיות קנויות!
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: עטרה ז'ורנו

המצרכים

  • כוס שמן
  • כוס סוכר
  • ½ כוס מים
  • 2 מרגרינה (400 גרם סה"כ)
  • 6 כוסות קמח
  • 10 גרם אבקת אפייה
  • ½1 חבילות ממרח תמרים (750 גרם סה"כ)
  • 1 כפית קינמון
  • 50 גרם אגוזים טחונים (טחונים)

אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את המים, השמן והסוכר בעזרת גיטרה או מטרפה ידנית.
  • מוסיפים את המרגרינה לקערת הנוזלים ומערבבים מספר דקות עד שהמרגרינה מתרככת.
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לאיחוד מוחלט של הבצק ונותנים לבצק מנוחה של שעה במקרר.
  • מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ובעזרת עורך פתיחה לכל אורכו.
  • מורחים את ממרח התמרים לכל אורך הדרך, לממרח התמרים אני מוסיפה כפית קינמון למי שאוהב ומעט אגוזים.
  • מכניסים את הלחמניות בצורה מושלמת לתנור ללא חתך עליהן ואופים 35 דקות ב־180 מעלות.
  • לאחר האפייה חותכים ומפזרים אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.