מערבבים את הביצים עם הסוכר.
מוסיפים את שאר החומרים מלבד המים, מערבבים טוב ובסוף מוסיפים את המים הרותחים, התערובת נוזלית וזה בסדר. (אני מוסיפה 2 כפות גדושות קקאו למרקם שוקולדי, לא חייב)
מכניסים למיקרו ל־4 דקות בדיוק, לחכות שיתקרר מעט ואז לשלוף מהתבנית את פרוסות המשולשים.
בנתיים מכינים גנאש שוקולד, אפשר גם סירופ שוקולד
אפשר לערבב 2-3 כפות גדושות שוקולד נוטלה עם מעט חלב בקערית ולחמם דקה במיקרו.
מקשטים בסוכריות, קוקוס, שערות חלבה.