Go Back
עוגת שוקולד במיקרו

עוגת שוקולד במיקרו ב- 4 דקות

עוגת שוקולד קלאסית וטעימה בכלום זמן הכנה והאורחים יחייכו עם כל ביס
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
זמן הכנה: 4 minutes
זמן בישול/אפייה: 4 minutes
סה״כ זמן: 8 minutes
באדיבות: גלית דרעי

ציוד

תבנית סילקון משולשים אם אין אפשר תבנית פיירקס

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס אבקת שוקולית
  • 1 כוס קמח (לבן)
  • ½ כוס שמן
  • 10 גרם אפיה
  • 8 גרם סוכר וניל
  • 1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה

  • מערבבים את הביצים עם הסוכר.
  • מוסיפים את שאר החומרים מלבד המים, מערבבים טוב ובסוף מוסיפים את המים הרותחים, התערובת נוזלית וזה בסדר. (אני מוסיפה 2 כפות גדושות קקאו למרקם שוקולדי, לא חייב)
  • מכניסים למיקרו ל־4 דקות בדיוק, לחכות שיתקרר מעט ואז לשלוף מהתבנית את פרוסות המשולשים.
  • בנתיים מכינים גנאש שוקולד, אפשר גם סירופ שוקולד
  • אפשר לערבב 2-3 כפות גדושות שוקולד נוטלה עם מעט חלב בקערית ולחמם דקה במיקרו.
  • מקשטים בסוכריות, קוקוס, שערות חלבה.

הערות וטיפים

עוגת שוקולד במיקרו
צילום: גלית דרעי
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.