Go Back
ריבת בצל

מתכון ריבת בצל תוספת לבשר

ריבת בצל מושלמת להכנה בבית ומשדרגת כל ביס מבשר איכותי.
ציון 4.15 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: הודיה לוי שיקורי

המצרכים

  • 6 בצלים (ענקיים)
  • ½1 סוכר חום (כוס חד פעמית)
  • 4 כפות חומץ בלסמי
  • 5 כפות סילאן
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • לטגן בצלים עד שיהיו שקופים (שלא ישרפו חשוב!)
  • להוסיף סוכר חום, חומץ בלסמי, סילאן וקורט מלח.
  • לערבב מדי פעם על אש נמוכה במשך כ־4 שעות עד צמצום מלא.

הערות וטיפים

ריבת בצל
צילום: Hodaya Levi Shikuri
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.