Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מתכון ריבת בצל תוספת לבשר
ריבת בצל מושלמת להכנה בבית ומשדרגת כל ביס מבשר איכותי.
ציון
4.15
על ידי
7
דירוגים
באדיבות:
הודיה לוי שיקורי
המצרכים
▢
6
בצלים
(ענקיים)
▢
½1
סוכר חום
(כוס חד פעמית)
▢
4
כפות
חומץ בלסמי
▢
5
כפות
סילאן
▢
קורט
מלח
אופן ההכנה
לטגן בצלים עד שיהיו שקופים (שלא ישרפו חשוב!)
להוסיף סוכר חום, חומץ בלסמי, סילאן וקורט מלח.
לערבב מדי פעם על אש נמוכה במשך כ־4 שעות עד צמצום מלא.
הערות וטיפים
צילום: Hodaya Levi Shikuri
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.