Go Back
לחמניות רכות לשבת

לחמניות רכות וטעימות במיוחד

ציון 4.67 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: רינן שושן
Advertisements

המצרכים

להכנת הבצק:

  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 4 כפות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • ¼ 2 כוסות מים פושרים
  • כף מלח

למריחה מעל:

  • ביצה
  • שומשום
Advertisements

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המרכיבים לבצק חוץ מהמלח, נלוש ל-4 דקות ואז נוסיף את כף המלח ונלוש במשך 6 דקות נוספות.
  • נתפיח במשך שעה עד שעה וחצי
  • נכין כדורים ונתפיח במשך חצי שעה נוספת
  • אחרי התפחה נמרח בביצה ושומשום ונאפה על 180 מעלות בערך ארבעים דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.