לחמם מראש תנור ל 180 מעלות טורבו.
מקלפים וחותכים את הבטטות לקוביות קטנות. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מתבלים בשמן זית מלח ופלפל שחור גרוס, מערבבים טוב טוב, מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה.
להשרות את הקינואה במים חמים לחצי שעה, מסננים ושוטפים היטב.
מעבירים את הקינואה לסיר ממולא מים, ומבשלים כ10 דקות. מסננים מנוזלים ומעבירים לקערה.
מבשלים את העדשים במים עם קצת מלח כ20 דקות עד להתרככות, מסננים ושוטפים היטב מתחת לברז.
ומעבירים את העדשים ואת הבטטה לקערה יחד עם הקינואה .
מוסיפים בצל סגול קצוץ ופטרוזליה קצוצה ומתבלים בשמן,סילאן מלח ופלפל שחור.
להגיש ולהנות :)