פירורים זהובים מעל, מעטה וניל אקזוטי וריחני באמצע, דקות ספורות של הכנה וקיבלתם כל מה שאפשר מעוגת וניל!
ציון 4.30 על ידי 31 דירוגים
באדיבות: גילה מוגמי
ציוד
תבנית מלבנית בגודל בינוני
המצרכים
½1כוס סוכר
½חבילתמרגרינה(100 גרם סה"כ)
½ כוס שמן
3כוסות קמח
3שקיות סוכר וניל(30 גרם סה"כ)
1כפיתאבקת אפייה
4ביצים
1מיכל קצפת צמחית(250 מ"ל)
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים למיקסר – חוץ מהביצים והקצפת - ולערבב עם זרוע הקצף. לאחר שהתקבלו פירורים להוריד כוס ולשמור בצד.
לפירורים שנשארו במיקסר להוסיף 4 ביצים וקצפת צמחית, להקציף הכל עד לקבלת בלילה בצבע בהיר. לשטח בתבנית ולפזר את הפירורים ששמרנו בצד, לאפות על חום 160 כ-35 דקות, או עד שהעוגה משחימה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.