Go Back
בראוניז

מתכון בראוניז ללא גלוטן ללא קמח

שוקולדית בטירוף: עוגת שוקולד ברואוניז מנצחת שכל המשפחה תוכל להנות ממנה!
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 25 minutes
סה״כ זמן: 40 minutes
באדיבות: דורית כהן

ציוד

אינגלישקייק רחבה לא הסטנדרטית

המצרכים

מצרכים

  • 160 גרם חמאה
  • 220 גרם שוקולד מריר (60%)
  • כפות קקאו (איכותי)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס קורנפלור
  • 3 ביצים
  • קורט מלח
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • 1 כוס אגוזי מלך (גרוסים)

אופן ההכנה

  • להמיס במיקרו את החמאה יחד עם השוקולד מריר בפולסים לערבב טוב ולקרר מעט
  • לאחר מכן להוסיף את המלח ואת הסוכר ולערבב
  • להוסיף את הביצים, ולערבב את הקורנפלור ואבקת האפיה והקקאו , לערבב טוב טוב שלא יהיו גושים
  • ממליצה לנפות את הקקאו והקורנפלור
  • להניח על תבנית נייר אפיה משומן , לשפוך את הבלילה ולפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים
  • ולאפות בדיוק 25 דקות. על 180 מעלות (לא לאפות יותר מ 25 דקות )
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.