Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מתכון בראוניז ללא גלוטן ללא קמח
שוקולדית בטירוף: עוגת שוקולד ברואוניז מנצחת שכל המשפחה תוכל להנות ממנה!
ציון
3
על ידי
2
דירוגים
זמן הכנה:
15
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
25
minutes
mins
סה״כ זמן:
40
minutes
mins
באדיבות:
דורית כהן
ציוד
אינגלישקייק
רחבה לא הסטנדרטית
המצרכים
מצרכים
▢
160
גרם
חמאה
▢
220
גרם
שוקולד מריר
(60%)
▢
2½
כפות
קקאו
(איכותי)
▢
1
כוס
סוכר
▢
1
כוס
קורנפלור
▢
3
ביצים
▢
קורט
מלח
▢
½
כפית
אבקת אפיה
▢
1
כוס
אגוזי מלך
(גרוסים)
אופן ההכנה
להמיס במיקרו את החמאה יחד עם השוקולד מריר בפולסים לערבב טוב ולקרר מעט
לאחר מכן להוסיף את המלח ואת הסוכר ולערבב
להוסיף את הביצים, ולערבב את הקורנפלור ואבקת האפיה והקקאו , לערבב טוב טוב שלא יהיו גושים
ממליצה לנפות את הקקאו והקורנפלור
להניח על תבנית נייר אפיה משומן , לשפוך את הבלילה ולפזר מעל את אגוזי המלך הגרוסים
ולאפות בדיוק 25 דקות. על 180 מעלות (לא לאפות יותר מ 25 דקות )
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.