Go Back
פשטידת בצל וגבינות קלה ועשירה

פשטידת בצל

מה יכול להיות מושלם יותר משילוב מופלא של גבינות טובות, פטריות נהדרות ובצל אפוי עם הכנה קלילה ומהירה, טעמים עשירים וניחוחות מפתים – אין ספק שהפשטידה הזו תהיה ה-מנה שלכם לשבועות
ציון 4.29 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: אילנה לוי

המצרכים

  • 4 בצלים קצוצים
  • ½1 כוס קמח תופח (לפי כוס מידה או כוס חד פעמית לשתייה חמה, 250 מ"ל)
  • ½ כוס שמן
  • ½ כוס מים
  • 3 ביצים
  • גבינה צהובה מגורדת (250 גרם)
  • גבינת פיראוס מגורדת (100 גרם )
  • 1 קופסת פטריות חתוכות (400 גרם)
  • 1 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 4 קוביות קטנות של חמאה

אופן ההכנה

  • לערבב היטב את כל החומרים בקערה ולהעביר לתבנית משומנת. לאפות ב-180 מעלות 45- 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. כרבע שעה לקראת סוף האפייה לפזר 3-4 קוביות קטנות של חמאה לקבלת צבע יפה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.