מה יכול להיות מושלם יותר משילוב מופלא של גבינות טובות, פטריות נהדרות ובצל אפוי עם הכנה קלילה ומהירה, טעמים עשירים וניחוחות מפתים – אין ספק שהפשטידה הזו תהיה ה-מנה שלכם לשבועות
ציון 4.29 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: אילנה לוי
המצרכים
4בצלים קצוצים
½1כוס קמח תופח(לפי כוס מידה או כוס חד פעמית לשתייה חמה, 250 מ"ל)
½כוס שמן
½כוס מים
3ביצים
גבינה צהובה מגורדת(250 גרם)
גבינת פיראוס מגורדת(100 גרם )
1קופסת פטריות חתוכות(400 גרם)
1כפית מלח
מעט פלפל שחור
4קוביות קטנות של חמאה
אופן ההכנה
לערבב היטב את כל החומרים בקערה ולהעביר לתבנית משומנת. לאפות ב-180 מעלות 45- 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש. כרבע שעה לקראת סוף האפייה לפזר 3-4 קוביות קטנות של חמאה לקבלת צבע יפה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.