Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת שיש בחושה ב-2 דקות
עוגת שיש בחושה וטעימה במיוחד בשילוב טעמי שוקולד ותפוז. לוקחת 2 דקות הכנה, ללא הכנות מיותרות וללא הפרדת ביצים, הקצפה או מיקסר. מושלמת להגשה בכל רגע.
ציון
4.50
על ידי
26
דירוגים
באדיבות:
דורית כהן
ציוד
תבנית: אינגליש קייק רחבה / 2 אינגליש רגילות
כוס מידה: כוס חד פעמית חמה
Advertisements
המצרכים
▢
5
ביצים
▢
1
כוס
שמן
▢
½ 1
כוס
סוכר
▢
1
כף
תמצית וניל
▢
1
כוס
מיץ תפוזים או חלב
▢
2
כוסות
קמח תופח
▢
3
כפות
קקאו
Advertisements
אופן ההכנה
נערבב את כל המצרכים מלבד הקקאו.
3/4 מהבלילה הלבנה נעביר לתבנית , את הרבע הנותר נערבב עם הקקאו.
נשפוך את הבלילה עם הקקאו על הבלילה הלבנה.
נערבב בעדינות בין שתיהן עם קיסם או שיפוד עץ ארוך.
נאפה בחום 175 מעלות למשך כ-40 דקות.
נקרר את העוגה - ניתן לפדר באבקת סוכר.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.