Go Back
3 מתכוני עוגיות טעימות מבצק אחד

3 מתכוני עוגיות טעימות מבצק אחד

3 מתכונים שונים לעוגיות שונות מבצק פריך אחד עם טעם של פעם. לכל עוגייה איכות וטעם משלה וכולן מעלות רגעים נוסטלגיים מתוקים. קלות להכנה והכי חשוב - פרווה!
ציון 4.25 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: איילה מרציאנו מלול

המצרכים

לבצק:

  • 1 קילו קמח (מנופה)
  • ½ 1 כוסות סוכר
  • 2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כפית כפית גרידת תפוז
  • 1 חבילת מרגרינה רכה (200 גרם)
  • ½ 1 כוסות שמן

למילוי:

  • ממרח תמרים/ ממרח ריבה / רחת לקום

אופן ההכנה

להכנת הבצק

  • נעבד את כל החומרים לבצק רך וגמיש.
  • ניתן מנוחה של רבע שעה במקרר.
  • נחלק את הבצק ל - 3 חלקים ואז נרדד כל חלק על משטח מקומח, לעובי 1.5 ס"מ.

עוגיות ריבה

  • נרדד חלק מהבצק לעובי 1.5 ס"מ ונחרוץ במספר זהה משני החלקים, חלק עם חור באמצע וחלק בלי.
  • נאפה ב-180 מעלות למשך 17 דקות ואז נוציא ונמלא ריבה בתחתית בלי חור ואז סוגרים עם החלק עם החור.
  • נפזר אבקת סוכר.

עוגיות תמרים

  • נמרח ממרח תמרים נגלגל לרולדה ואז נחתוך למעוינים.
  • נפזר במרווחים על נייר אפייה ונאפה ב-180 מעלות 18-22 דקות.
  • אחרי זאת נוציא נצנן ונפדר באבקת סוכר.

עוגיות רחת לוקום

  • נרדד לעיגול דק כמו פיצה דקה ואז לחרוץ מעוינים.
  • נשים קובייה קטנה של רחת לקום אדום ומגלגלים לרולדה.
  • נאפה ב - 180 מעלות למשך 22 דקות.
  • נוציא מהתנור ונצנן ונטבול בסירופ דבש ואז נטבול בצלחת קוקוס ונאחסן בקופסא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.