3 מתכונים שונים לעוגיות שונות מבצק פריך אחד עם טעם של פעם. לכל עוגייה איכות וטעם משלה וכולן מעלות רגעים נוסטלגיים מתוקים. קלות להכנה והכי חשוב - פרווה!
ציון 4.25 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: איילה מרציאנו מלול
המצרכים
לבצק:
1קילוקמח (מנופה)
½ 1כוסותסוכר
2שקיותאבקת אפייה(20 גרם)
1שקיתסוכר וניל(10 גרם)
1כפיתכפית גרידת תפוז
1חבילתמרגרינה רכה(200 גרם)
½ 1 כוסותשמן
למילוי:
ממרח תמרים/ ממרח ריבה / רחת לקום
אופן ההכנה
להכנת הבצק
נעבד את כל החומרים לבצק רך וגמיש.
ניתן מנוחה של רבע שעה במקרר.
נחלק את הבצק ל - 3 חלקים ואז נרדד כל חלק על משטח מקומח, לעובי 1.5 ס"מ.
עוגיות ריבה
נרדד חלק מהבצק לעובי 1.5 ס"מ ונחרוץ במספר זהה משני החלקים, חלק עם חור באמצע וחלק בלי.
נאפה ב-180 מעלות למשך 17 דקות ואז נוציא ונמלא ריבה בתחתית בלי חור ואז סוגרים עם החלק עם החור.
נפזר אבקת סוכר.
עוגיות תמרים
נמרח ממרח תמרים נגלגל לרולדה ואז נחתוך למעוינים.
נפזר במרווחים על נייר אפייה ונאפה ב-180 מעלות 18-22 דקות.
אחרי זאת נוציא נצנן ונפדר באבקת סוכר.
עוגיות רחת לוקום
נרדד לעיגול דק כמו פיצה דקה ואז לחרוץ מעוינים.
נשים קובייה קטנה של רחת לקום אדום ומגלגלים לרולדה.