ממיסים במיקרו את השוקולד והשמן. מערבבים במיקסר ביצים, סוכר לבן וסוכר חום ולאחר כמה דקות מוסיפים את תערובת השוקולד המומס בעדינות. לאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והקקאו (ניתן להוסיף גם קמצוץ מלח)
ממשיכים לערבב לתערובת חלקה, מכניסים לשקית זילוף ויוצרים "שבלולים" בגודל הרצוי. (מניסיון כדאי להכין שבלולים קטנים כי הם תופחים באפייה)
מחממים תנור ל175- מעלות. מכניסים לתנור לכ-8-9 דקות ומוציאים מיד. משאירים את העוגיות להתקרר ורק לאחר מכן מנתקים מנייר האפייה. מכינים את הקצפת במיקסר, מרכיבים את העוגיות ומקפיאים