לחמם תנור 200 מעלות בתוכנית אפייה רגילה. על תבנית עם נייר אפייה לפזר את קוביות הבטטה, לזלף עליהן שמן זית ולאפות כ-20 דקות עד שמתרככות..
בינתיים בסיר לטגן ב-2 כפות שמן את הבצל עד הזהבה. להוסיף את הקינואה ולטגן יחד זמן קצר. להוסיף את התבלינים ולערבב היטב. להוסיף 2 כוסות מי ברז (כפול מים מכמות הקינואה)
לערבב, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל עם מכסה סגור רבע שעה עד שהמים מתאדים. חשוב מאוד בשלב זה לא לפתוח את המכסה, אלא רק להסיר מהאש ולתת לתבשיל לנוח 10 דקות עד שפותחים מכסה.
להוסיף את הבטטה לקינואה ולערבב היטב עם מזלג