Go Back
מוקפץ בשר

מוקפץ בקר לא מהעולם הזה

מתכון נדיר למוקפץ עם רצועות בקר הכי טעימות שיש ברוטב מתקתק ממכר במיוחד.
ציון 4.23 על ידי 18 דירוגים
סוג: ארוחה עיקרית
מטבח: אסייתי
באדיבות: Moran Turgeman

ציוד

1 כוס: חד פעמית קרה 180 מ"ל

המצרכים

  • 2 כפות שמן רגיל
  • 600 גרם רצועות בקר (סינטה,צ'אך או כל חלק אחורי להקפצה)
  • 400 גרם חבילת נודלס של אוריינטל
  • 3 גזרים
  • 1/2 כרוב לבן
  • 2 פלפל אדום מתוק
  • 2 פלפל צהוב
  • 2 בצלים
  • 3-4 פטריות טריות
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • 1/2 כפית מרק עוף
  • 1/4 פלפל שחור
  • כף רוטב סויה
  • 1/4 כוס רוטב סויה מתוק
  • 1/4 כוס רוטב טריאקי
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • כף כפית שמן שומשום
  • פלפל חריף למי שאוהב

אופן ההכנה

  • חותכים את כל הירקות לרצועות.
  • מחממים מחבת, מוסיפים את השמן הרגיל, מקפיצים את רצועות הפלפלים והגזרים ומניחים בצד.
  • מקפיצים רצועות בצל, פטריות, כרוב לבן מניחים בצד.
  • מקפיצים את רצועות הבקר ומניחים בצד
  • מרתיחים את הנודלס (לפי ההוראות על גבי האריזה) ומסננים.
  • מחברים הכל יחד במחבת (או ווק) ומערבבים.
  • מערבבים את כל חומרי התיבול עם השום הכתוש ושופכים על המוקפץ.
  • מקפיצים היטב 3 דקות ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.