Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
פיצה במחבת
פיצה במחבת מבצק עננים מושלם! פיצה מטריפה ב-3 דקות בישול במחבת ומתקבלת פיצה בטעם ובמרקם נהדרים! פיצה שכולם אוהבים להכין ולאכול!
ציון
4.55
על ידי
20
דירוגים
באדיבות:
אורה ארגוב
המצרכים
לבצק:
▢
2
כוסות
קמח
▢
1
כפית
אבקת אפיה
▢
1
יוגורט דנונה
(200 גרם)
▢
קורט מלח
לרוטב:
▢
3
כפות
רסק עגבניות
▢
3
כפות
מים
▢
2
כפות
שמן זית
▢
קורט מלח
▢
חופן תבלין אורגנו
אופן ההכנה
נלוש את כל החומרים לבצק במעבד מזון. (אפשר גם ללוש בלישה ידנית) עד שמקבלים בצק חלק.
נשתמש בכל תכולת הבצק לפיצה גדולה , או ל-2 פיצות בינוניות.
מחממים מחבת ומרדדים בגודל הרצוי.
מניחים במחבת ומכסים ל-3 דקות.
הופכים ואז שמים את הרוטב.
מפזרים גם איזה תוספות שאוהבים עם גבינה צהובה.
מוסיפים עגבניות שרי חצויות, מסביב מוסיפים גבינה צהובה מגורדת,
מפזרים פטריות טריות וזיתים ירוקים חצויים, ומפזרים מסביב מעט שומשום ומעט אורגנו.
מכסים את המחבת עד שהגבינה נמסה.
הערות וטיפים
מידת כוס: כוס חד פעמית לשתייה קרה
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.