Go Back
קציצות דגים

קציצות דגים מעולות כמו של פעם

מתכון הכי מושלם שיש לקציצות דגים טעימות ברמות! קלות ומהירות להכנה.
ציון 4.16 על ידי 13 דירוגים
סוג: ארוחות צהריים, דגים
באדיבות: אילנה אברהם
Advertisements

המצרכים

  • 1 קילו פילה קפוא של בקלה או קל דג לבחירתכם
  • 2 בצלים גדולים
  • ½ צרור פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • 2 ביצים גדולות
  • ½ כוס חצי כוס קמח
  • ½ כפית סודה לשתיה
  • 1 כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מעט קליפת לימון מגורדת (משדרגת ומעדנת את טעם הדגים)
  • 1 כפית סוכר
  • מלח לפי הטעם
Advertisements

אופן ההכנה

  • מוסיפים פילה קפוא, בצל, פטרוזיליה ושום. טוחנים הכל במיג׳ימיקס, ודואגים לסחוט את כל הנוזלים, בעזרת מסננת או בעזרת בד חיתול.
  • מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים ביצים, קמח, סדוה לשתיה, פלפל שחור, כמון, מיץ לימון, מעט קליפת לימון מגורדת, סוכר ומלח. מערבבים הכל היטב.
  • נותנים לתערובת מנוחה של שעה. יוצרים קציצות יפות ומטגנים עד להזהבה מכל צד.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.