Go Back
בורגול עם ירקות

בורגול עם ירקות

עם שפע ירקות, זמן הכנה קצרצר ומראה מרשים – מנת בורגול עם ירקות תהיה ה-כוכבת הטעימה של הבית. מהיר הכנה, טעים להפליא ומושלם כארוחה שלמה בסיר אחד או כתוספת נהדרת
ציון 4.47 על ידי 15 דירוגים
באדיבות: נירה כהן

המצרכים

  • 3 קישואים
  • 2 בטטה
  • 1 כרשה גדולה
  • 3 גזרים
  • 3 שיני שום
  • 1 בצל גדול
  • 2 כוסות בורגול ( עבה שטוף)
  • 4 כוסות מים רותחים
  • מלח
  • פלפל
  • 1 כף אבקת מרק בטעם עוף
  • ¼ כפית כורכום
  • כמון
  • קמצוץ ל הל
  • מעט תבלין עוף
  • תבלין שום
  • ½2 כפות שמן

אופן ההכנה

  • מגרדים 3 גזרים באופן גס, מכניסים לסיר יחד עם בצל גדול חתוך ומטגנים בסיר שטוח עד הזהבה
  • מוסיפים תבלינים, מערבבים, ומכניסים פנימה את הבורגול והמים. מבשלים 20 דקות
  • חותכים בטטה וקישוא לקוביות וכרישה לעיגולים בעובי ס"מ, מרססים קצת שמן, מעט תבלין עוף, תבלין שום ומלח, ומכניסים לתנור לחום גבוה ל-10 דקות, מורידים חום עד שמוכן ולא מושי מידי.
  • מערבבים בעדינות את הירקות עם הבורגול ומגישים חם
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.