Go Back
שניצל תירס ביתי

שניצל תירס ביתי

אין סיכוי שלא תאהבו את השניצל תירס הביתי והכל כך קל להכנה הזה - מושלם לצמחונים.
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: גילה מוגמי

ציוד

מחבת לטיגון
מעבד מזון

המצרכים

  • 2 קופסאות שימורי תירס (550 גרם לקופסה)
  • 2 ביצים (L)
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית מלח
  • 4 כפות שמן זית
  • 14 כפות פירורי לחם

אופן ההכנה

  • מסננים את המים משימורי התירס וטוחנים אותו במעבד מזון - לטחון חלקית כך שיישארו קצת גושים של תירס.
  • מוסיפים 2 ביצים גדולות, כוס קמח רגיל, כפית מלח, 4 כפות שמן זית ו-6-7 כפות פירורי לחם.
  • מערבבים הכל ומאחדים לעיסה אחידה.
  • משמנים מעט את הידיים, מצפים שוב ב-6-7 כפות פירורי לחם ושומשום ומטגנים.

הערות וטיפים

  • את התירס מומלץ לטחון חלקית כך שיישארו קצת גושים. 
  • שימו לב, שיש פעמיים פירורי לחם - פעם ראשונה בהכנת העיסה עצמה, ובפעם השנייה בציפוי שלפני האפייה או הטיגון.
  • אפשר לטגן או לאפות בתנור עם מעט שמן מעל בערך 25 דקות על 180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.