לשים היטב את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים. מתפיחים שעה
בינתיים מכינים את רוטב הפיצה - מטגנים בצל קצוץ, שום כתוש, רסק עגבניות קטן, חצי כוס שמנת לבישול, אורגנו, צ'ילי גרוס, מלח ופלפל, ומערבבים הכל היטב
חוזרים לבצק - מרדדים על משטח מקומח, קורצים לצורות, ושמים בכל אחת רוטב פיצה וכל תוספות שאוהבים – תירס, זיתים, בצל וכו'
סוגרים את השוליים היטב, מברישים במעט שמן, טובלים בשומשום ואופים על 180 מעלות עד שמשחים
ניתן לשחק עם המילוי כפי שרוצים, וללוות את הסמבוסק בגבינה עם ממרח זיתים, פפריקה, שמן זית ואורגנו