בקערה מקציפים חלבונים ומוסיפים כוס סוכר בהדרגה עד שנוצר קצף יציב אבל לא נוקשה מידי
בקערה שנייה מערבבים במטרפה ידנית את החלמונים עם יתרת הסוכר וסוכר הווניל. בקערה שלישית מערבבים את כל הגבינות ופודינג הווניל
מערבבים בתנועות קיפול את החלמונים אל הגבינות עד לקבלת תערובת חלקה, ולאחר מכן מערבבים את הקצף היציב בתנועות קיפול עד לקבלת מרקם חלק
לוקחים כל סיר גבוה שיש בבית, למשל סיר ג׳חנון בקוטר 24/26, מלפפים נייר אפייה בתוך הסיר, משמנים היטב את הדפנות והתחתית בחמאה (מומלץ להמיס אותה טיפה ואז להבריש)
מחממים תנור על 200 מעלות באפייה רגילה (לא טורבו), מניחים בתחתית התנור חמגשית עם מים ואת הרשת שלב אחד מעל התבנית (כמה שיותר קרוב)
מכניסים לתנור לרבע שעה ולאחר מכן מורידים את החום ל-150-160 (תלוי בחוזק התנור) לשעה ורבע נוספות
חשוב מאוד שלא לפתוח את התנור במהלך האפייה וגם לא מייד אחריה, אלא לכבות את התנור ולהניח לעוגה להתקרר בתוכו במשך שעה נוספת
לאחר מכן, מעבירים את העוגה לקירור במקרר למשך שעה וחצי, מעבירים לצלחת
מקציפים ביחד את כל חומרי הקרם ומורחים באופן אחיד על כל העוגה