בקערה לנפות קמח ולהוסיף כפית מלח.
נערבב ונוסיף חומץ, א.אפיה ושמן זית כתית מעולה.
נערבב עם כף ונוסיף בהדרגה כוס מים חמימים תוך כדי לישה.
נלוש עד לבצק רך ונעים, אני הוספתי עוד שליש כוס מים בערך, מומלץ להוסיף מים כף אחר כף וללוש, לכל קמח יש את דרגת הספיגה שלו.
נלוש כשש דקות לישה, נהפוך לכדור ונכסה למנוחה בערך 40 דקות (אפשר ללוש גם ידנית!).
נחלק את הבצק ל 4 חלקים וכל חלק נרדד
נקרוץ 5 עיגולים עם האצבעות, נשטח מעט כל עיגול ונמלא כפית מלאה בנדיבות.
נסגור ונהדק ונעשה צורה, אפשרי גם להדק ולעשות צורה עם מזלג (מה שחשוב שיהיה סגור היטב ככה שהמילוי לא יברח במהלך האפיה).
נפזר מעל שומשום כמה שרוצים.
נאפה בתנור חם 180 מעלות להזהבה, כ-25 דקות.