יש לערבב יחדיו את כל המצרכים בסיר מלבד הקמח והביצים.
יש להביא לרתיחה ולבסוף להוסיף את כוס הקמח, תוך כדי תנועות ערבוב על מנת שלא ייוצרו גושים, שלא ידבק ושתתקבל עיסה אחידה.
לאחר הבישול נחכה שיתקרר קצת נעביר למיקסר עם וו גיטרה לכמה דקות על מנת לקבל עיסה מושלמת וחלקה.
כאשר הבצק קר ניתן להוסיף בהדרגה את הביצים תוך כדי ערבול.
את הצורה המיוחדת של הפחזניות ניצור באמצעות שקית זילוף.
יש לשים את הבלילה בשקית זילוף ונזלוף על תבנית עם נייר אפייה.
לאחר הזליפה נלחץ מעל על שפיץ הפחזניה בעזרת אצבע רטובה.
הכמות צריכה להספיק לכ 16 פחזניות.
את התבנית נכניס לתנור אשר חומם מראש ל 170 מעלות על טורבו למשך חצי שעה.
חשוב מאוד שלא נפתח את התנור בזמן האפייה.
לאחר חצי שעה, כאשר הפחזניות מוזהבות, נוציא מהתנור ונניח את התבנית על השיש להתקרר.
לצורך הכנת המילוי נערבב יחדיו את כל המוצרים ונקציף היטב.
לאחר שהפחזניות התקררו נחצה אותן לשניים לרוחבן, באמצעות שקית זילוף נזלוף את המילוי ונכסה.