קודם כל מומלץ מאוד לטחון הכל במטחנת בשר.
אם אין, נטחן את הירק קודם במעבד מזון, נוסיף את החומוס והתבלינים ונטחן בפולסים ומידי פעם נערבב עם כף כדי שיהיה אחיד.
הרעיון הוא לטחון לעיסה מעט גסה ולא למרקם משחתי.
נשים במקרר למנוחה של שעה.
ניצור כדורים ונטגן בשמן עמוק.
טיפים והמלצות:
נטעם את העיסה לאחר הטחינה ונתקן תיבול במידת הצורך.
העיסה צריכה להיות רטובה (לא נוזלית!!)
נוציא את הכדורים למסננת ולא לנייר מגבת! ולאכול אותם בסמוך לטיגון.
מכינים את כל התוספות ורק לבסוף מטגנים את הכדורים.