תחתית:
נפורר 250 גרם ביסקוויטים פירורים דקים.
נמיס 50 שניות 100 גרם חמאה במיקרוגל ואז נערבב יחד.
נהדק היטב בתחתית העוגה ( לשמור רבע כוס).
נקציף את השמנת המתוקה עם כוס הסוכר ושקית הפודינג וניל במהירות המקסימלית.
נקפל לתוך הקצפת את 500 גרם גבינה.
נוסיף גבינה נפוליאון 30%. ( אפשר גם 16% או בלי)
נשפוך את בלילת עוגת הגבינה על תחתית הפירורים ואחרי זאת נשטח היטב.
נפזר מעל למלית הגבינה את הפירורים הנותרים.
מעבירים את העוגה להתייצבות של 6 שעות במקרר.