Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת פרג בחושה
מתכון לעוגת פרג בחושה שמתחסלת במהירות. בשילוב טעמים של קוקוס וגנאש שוקולד.
ציון
4.29
על ידי
14
דירוגים
באדיבות:
ישראלה אזולאי ואריאלה גולדמן
ציוד
2 תבניות אינגליש קייק
המצרכים
לעוגה
▢
1
כוס
פרג טחון טרי
▢
1
כוס
קוקוס
▢
1
כוס
קמח תופח
▢
3
ביצים שלמות
▢
1
כוס
סוכר
▢
3/4
כוס
שמן
▢
1
גביע
שמנת חמוצה
( או 1 כוס מיץ תפוזים לעוגה פרווה)
לגנאש שוקולד
▢
1
חפיסת
שוקולד מריר
(100 גרם)
▢
½
גביע
שמנת מתוקה
(או שמנת צמחית לפרווה)
לקישוט
▢
קוקוס/ בוטנים/ אגוזים גרוסים
אופן ההכנה
לעוגה
בקערה גדולה לערבב פרג עם קוקוס וקמח.
בקערת המיקסר להקציף ביצים (אפשר גם להקציף עם מטרפה ידנית).
נוסיף בהדרגה סוכר ולהמשיך בהקצפה לבלילה תפוחה.
נוסיף שמן ושמנת חמוצה ונערבל מעט.
נאחד את הקערות ולערבב רק עד שהקמח נטמע.
נשמן 2 תבניות אינגליש קייק וליצוק לתוכן את בלילת העוגה.
נאפה את העוגה בתנור חם על 180 מעלות בין 30-40 דקות .
לגנאש שוקולד:
נחמם במיקרוגל/ בסיר קטן - שמנת מתוקה עם שוקולד מריר וליצוק על העוגה, נניח להתייצבות.
לפזר קוקוס/ בוטנים/אגוזים גרוסים ולהגיש.
הערות וטיפים
כוסות מידה לאפייה ( אם אין אז קופסה ריקה של גבינה/ קוטג 250 גר מתאימה בנפח)
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.